Bij Scootmobiel Amsterdam streven wij ernaar om uw bestelde scootmobiel snel en gemakkelijk bij u thuis te bezorgen. Hieronder vindt u alle informatie over onze leveringsdiensten en -opties.

  • Bezorging en kosten: Kleine zendingen worden verzonden via PostNL tegen een geringe vergoeding, afhankelijk van de bestelde artikelen. Grotere artikelen zoals scootmobielen worden door onze eigen chauffeur bij u thuis bezorgd.
  • Bestelling annuleren: Indien u een bestelling heeft geplaatst en deze wenst te annuleren, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Indien de bestelling reeds verzonden is, is annuleren helaas niet meer mogelijk. In dat geval kunt u het artikel conform onze Algemene Voorwaarden retourneren na ontvangst.
  • Niet aanwezig tijdens de bezorging: Indien u niet aanwezig bent tijdens de bezorging, zullen wij een nieuwe bezorgafspraak met u maken. Onze chauffeur zal een kaartje achterlaten met instructies om een nieuwe afspraak te maken. Indien het pakket via PostNL wordt bezorgd, zal de postbode proberen het bij uw buren af te leveren. Indien dit niet mogelijk is, ontvangt u van PostNL een bericht om een nieuwe afspraak te maken.
  • Bezorging op een ander adres: U heeft de mogelijkheid om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen, bijvoorbeeld op uw werkadres. Tijdens het bestelproces kunt u het gewenste bezorgadres opgeven, zodat de artikelen veilig en snel op de juiste locatie arriveren.
  • Track & Trace: Bij Scootmobiel Amsterdam worden alle bestellingen verzonden met een Track & Trace code. Hiermee kunt u de status van uw bestelling online volgen. De code ontvangt u via PostNL of rechtstreeks van ons, afhankelijk van de gekozen bezorgingsmethode.
  • Vertraging tijdens verzending: Mocht er om welke reden dan ook vertraging optreden bij de bezorging van uw bestelling, dan stellen wij u hiervan telefonisch of via e-mail op de hoogte. Wij zullen ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te informeren over de voortgang van uw bestelling.
  • Levering buiten Nederland: Indien u uw bestelling buiten Nederland wilt laten bezorgen, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Samen met u kunnen zij bekijken of dit mogelijk is en u informeren over eventuele extra kosten voor internationale verzending.
  • Afhalen in de winkel: Indien u de voorkeur geeft aan het afhalen van uw bestelling in de winkel, is dat geen enkel probleem. Tijdens het bestelproces kunt u contact opnemen met onze klantenservice om de beschikbaarheid te controleren en een reservering te maken. U kunt het artikel vervolgens zelf ophalen in een van onze Scootmobiel Amsterdam-winkels. Op deze manier bespaart u verzendkosten en heeft u het product snel in huis.

Heeft u nog vragen?

Het team van Scootmobiel Amsterdam staat altijd klaar om u te helpen. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor meer informatie of om assistentie te krijgen bij uw bestelling.