De ANWB is dé toonaangevende organisatie voor mobiliteit, toerisme en recreatie in Nederland. Met de bekende wegenwacht bieden ze snelle hulp bij pech onderweg. Ze verstrekken verkeersinformatie, verzekeringen en pechhulp in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn ze actief in het promoten van fietsen en bieden ze fietsverzekeringen en -pechhulp. Als toeristenbond geven ze reisgidsen uit, organiseren ze evenementen en bieden ze ledenvoordelen. De ANWB zet zich in voor de belangen van haar leden en speelt een belangrijke rol in het faciliteren van reizen en vrijetijdsbesteding.

IVA Scooters is een toonaangevend merk in elektrische scooters en bromfietsen. Ze bieden hoogwaardige en milieuvriendelijke voertuigen die geschikt zijn voor stedelijk vervoer. Met een focus op kwaliteit, stijl en betrouwbaarheid, biedt IVA Scooters een breed scala aan modellen en designs om aan de behoeften en voorkeuren van klanten te voldoen. Met hun efficiënte elektrische aandrijving dragen IVA Scooters bij aan duurzame mobiliteit en verminderde CO2-uitstoot. Met een IVA Scooter kies je voor een moderne en duurzame manier van transport, zonder in te leveren op prestaties of stijl.

De RDW, ofwel de Rijksdienst voor het Wegverkeer, is een Nederlandse overheidsinstantie die toezicht houdt op het wegverkeer en de mobiliteit. Opgericht in 1949, speelt de RDW een essentiële rol in het registreren en controleren van voertuigen en rijbewijzen. Daarnaast bevordert de RDW de verkeersveiligheid en milieubescherming door middel van regelgeving en technische keuringen. Als autoriteit op het gebied van voertuigdocumentatie en -standaarden ondersteunt de RDW de innovatie en duurzaamheid in de transportsector, en draagt zo bij aan een efficiënte en veilige mobiliteit in Nederland.