Bij Scootmobiel Amsterdam streven wij ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, inclusief een eenvoudig retour- en ruilbeleid. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft over het retourproces, uitzonderingen en terugbetalingen.

Retourneren

Heeft u een bestelling geplaatst en wilt u deze om welke reden dan ook retourneren? U heeft 14 dagen de tijd om aan te geven dat u afziet van de aankoop, te rekenen vanaf het moment van ontvangst van de producten. Binnen dezelfde 14 dagen kunt u de producten daadwerkelijk terugsturen. U kunt er ook voor kiezen om de producten direct binnen 14 dagen retour te sturen met een mededeling waarin uw wens tot herroeping blijkt.

Herroepingsrecht en uitzonderingen

Het herroepingsrecht geldt vanaf het moment dat u het artikel ontvangt. Houd er echter rekening mee dat er bepaalde uitzonderingen zijn:

  • Op maat gemaakte of aangepaste producten kunnen niet worden geretourneerd.

Retourproces

Om een artikel te retourneren dat u heeft ontvangen van Scootmobiel Amsterdam, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u begeleiden tijdens het retourproces. Als u een artikel heeft besteld via onze website, kunt u het Retourformulier van verkoopartikelen gebruiken of het Modelformulier voor herroeping. Voeg dit formulier toe aan uw retourzending en stuur het naar het onderstaande adres:

Scootmobiel Amsterdam
Vespuccistraat 26-28
1057 CM Amsterdam

Terugbetaling

Bij het retourneren van een artikel ontvangt u de terugbetaling met dezelfde betaalmethode waarmee u de oorspronkelijke aankoop heeft gedaan, tenzij er andere afspraken zijn gemaakt met Scootmobiel Amsterdam.

Scootmobiel Amsterdam behoudt zich het recht voor om in bepaalde gevallen bepaalde kosten in mindering te brengen op het terug te betalen bedrag, zoals:

  • Kosten voor het ophalen van de retourzending (€ 14,-)
  • Extra leveringskosten indien u bij de bestelling heeft gekozen voor een andere leveringsoptie dan de standaard levering
  • Waardevermindering bij schade waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld (minimaal de waardevermindering)

Scootmobiel Amsterdam zal het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling terugbetalen. We mogen echter wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of totdat u heeft aangetoond dat u de producten heeft teruggestuurd.

Heeft u nog vragen?

Ons team staat voor u klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken op +31 20 6837 365.