OVER ONS

Welkom bij Scootmobiel Amsterdam, uw vertrouwde partner voor hoogwaardige scootmobielen en uitstekende service. Ons ervaren team begeleidt u bij het vinden van de perfecte scootmobiel die aan uw specifieke vereisten voldoet. We bieden een breed scala aan modellen, van compacte en wendbare scootmobielen tot krachtigere varianten voor lange afstanden en buitenavonturen.

Bij Scootmobiel Amsterdam streven we naar optimale klanttevredenheid. Onze deskundige medewerkers voorzien u van uitgebreide informatie en advies over de verschillende modellen, functies en accessoires. Daarnaast bieden we een uitgebreide after-sales service, inclusief onderhoud, reparaties en onderdelen, om ervoor te zorgen dat uw scootmobiel altijd in optimale conditie blijft.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten die bekend staan om hun innovatieve ontwerpen en hoogwaardige productieprocessen. U kunt onze showroom bezoeken om ons assortiment scootmobielen te bekijken en uit te proberen, terwijl onze vriendelijke medewerkers u graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bij Scootmobiel Amsterdam streven we ernaar om u de vrijheid en mobiliteit te bieden die u verdient. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide aanbod en laat ons u helpen de perfecte scootmobiel te vinden die past bij uw levensstijl en behoeften.

Onze missie

 1. Toegankelijke mobiliteit

  Onze missie is om mensen met beperkte mobiliteit de mogelijkheid te bieden om vol vertrouwen en onafhankelijkheid deel te nemen aan het dagelijks leven door middel van hoogwaardige scootmobielen.

 2. Klanttevredenheid voorop

  We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door uitstekende service, betrouwbaarheid en ondersteuning te bieden.

 3. Kwaliteit en betrouwbaarheid

  We zijn vastbesloten om scootmobielen van topkwaliteit aan te bieden die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties, veiligheid en duurzaamheid.

 4. Duurzaamheid en milieubewustzijn

  We zetten ons in voor een duurzame toekomst door het bevorderen van elektrische mobiliteit en het aanbieden van milieuvriendelijke opties.

 5. Empowerment en vrijheid

  Onze missie is om mensen in staat te stellen hun vrijheid en zelfstandigheid terug te winnen, zodat ze volledig kunnen deelnemen aan de samenleving en genieten van hun dagelijkse activiteiten.

Onze visie

 • Innovatieve mobiliteitsoplossingen: We streven ernaar om voorop te lopen in de ontwikkeling en implementatie van innovatieve mobiliteitsoplossingen voor mensen met beperkte mobiliteit.
 • Toegankelijkheid voor iedereen: We geloven dat mobiliteit een basisbehoefte is en streven naar toegankelijkheid van scootmobielen voor iedereen, ongeacht leeftijd, beperking of financiële situatie.
 • Duurzaamheid en milieubewustzijn: We zetten ons in voor duurzaamheid door het aanbieden van elektrische scootmobielen en het bevorderen van milieubewustzijn in onze bedrijfsvoering.
 • Empowerment en zelfstandigheid: Onze visie is om mensen met beperkte mobiliteit de mogelijkheid te bieden om hun zelfstandigheid te behouden en hun vrijheid terug te winnen met behulp van onze scootmobielen.
 • Klantgerichtheid: We streven naar een optimale klanttevredenheid door te luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten en hen de best mogelijke oplossingen te bieden.
 • Samenwerking en partnerships: We geloven in het opbouwen van sterke samenwerkingsverbanden met fabrikanten, zorgprofessionals en andere belanghebbenden om de best mogelijke mobiliteitsoplossingen te kunnen bieden
 • Voortdurende groei en verbetering: We streven naar voortdurende groei en verbetering van onze diensten, producten en processen om tegemoet te komen aan de evoluerende behoeften van onze klanten en de markt.
A Degen
A Degen
26 Mei 2023
Scooter langsgebracht voor reparatie. Erg vriendelijk personeel en goeie service. Heeft zelfs afgeraden om aanpassingen te maken aan de scooter omdat het niet handig is, ondanks dat hij er geld aan kon verdienen.
Marwan Guedamsi
Marwan Guedamsi
25 Mei 2023
Persoonlijke aandacht en top service. Aan te raden!
Daniel B
Daniel B
13 Mei 2023
Top service
Anouk kuijt
Anouk kuijt
12 Mei 2023
Super goede service en snel geholpen! Heel blij dat mijn scooter binnen 1 dag gemaakt werd!
Johanneke van Iwaarden
Johanneke van Iwaarden
10 Mei 2023
Ontzettend blij met mijn nieuwe e scooter en de service!
koen hageraats
koen hageraats
16 April 2023
Hele fijne scooterzaak, met vriendelijk personeel en goede service! Sinds kort mijn vaste reperatieplaats💪
LTK MRZ
LTK MRZ
15 April 2023
Nice service
Mudassir Riaz
Mudassir Riaz
15 April 2023
Behulpzaam kwam voor een vespa mn remmen waren kaopt ze waren druk maar alsong gingen ze me helpen goede srevice
M Riaz
M Riaz
15 April 2023
Echt beheulpzaam en goede service