Bij Scootmobiel Amsterdam streven we ernaar om uw bestelproces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken.

We begrijpen dat het kopen van een scootmobiel een belangrijke beslissing is en u op zoek bent naar kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. Daarom bieden we een persoonlijke benadering en nemen we de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen. Onze toegewijde medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Hieronder vindt u informatie over ons bestelproces en wat u kunt verwachten:

  1. Advies en demonstratie: Voordat u een scootmobiel bestelt, nodigen we u uit in onze showroom. Onze deskundige medewerkers begeleiden u bij het kiezen van de juiste scootmobiel die past bij uw behoeften en voorkeuren. Ze geven u uitgebreid advies en demonstreren de verschillende modellen en functies, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.
  2. Offerte op maat: Nadat u de gewenste scootmobiel heeft gekozen, stellen we een offerte op maat voor u op. Hierin worden alle kosten en specificaties van de scootmobiel duidelijk vermeld, zodat u een volledig overzicht heeft van wat u kunt verwachten.
  3. Bestelling plaatsen: Als u akkoord gaat met de offerte, kunt u de bestelling plaatsen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het bestelproces soepel verloopt en dat al uw gegevens veilig worden verwerkt.
  4. Levering en aflevering: Zodra uw scootmobiel gereed is, plannen we een levering op een door u gekozen locatie. Onze bezorgers zorgen ervoor dat uw scootmobiel veilig en op tijd bij u wordt afgeleverd. Bij aflevering geven ze u een uitgebreide uitleg over de bediening en functies van de scootmobiel.
  5. Nazorg en ondersteuning: Na de levering staan we klaar om u te ondersteunen met eventuele vragen of problemen. Onze klantenservice is bereikbaar om u te helpen met technische ondersteuning, onderhoud en eventuele garantiekwesties. We streven naar een langdurige relatie met onze klanten en zorgen ervoor dat u tevreden bent met uw aankoop.