Bij Scootmobiel Amsterdam hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze scootmobielen. Daarom bieden wij standaard een garantieperiode van 2 jaar op al onze modellen. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, dan kunt u een beroep doen op de garantie om de benodigde reparatie of schadeherstel vergoed te krijgen. Het is echter belangrijk om op de hoogte te zijn van de voorwaarden die hieraan verbonden zijn.

Hieronder vindt u een overzicht van de garantievoorwaarden:

  • Om aanspraak te maken op de garantie dient u het aankoopbewijs te kunnen overhandigen.
  • Het is essentieel dat alle onderhoudsbeurten op tijd zijn uitgevoerd door een erkende specialist.
  • Er mag geen sprake zijn van eigen geknoei aan de scootmobiel.
  • De schade mag niet het gevolg zijn van nalatigheid of onjuist gebruik van de scootmobiel.
  • Vervangen onderdelen dienen originele onderdelen van het merk te zijn.

Indien u meer informatie wenst over de specifieke garantievoorwaarden van Scootmobiel Amsterdam, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van de benodigde informatie te voorzien.

Het is van groot belang dat u het onderhoud van uw scootmobiel overlaat aan een professionele vakman. Op deze manier bent u verzekerd van een goede garantiedekking wanneer dat nodig is. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor professionele reparaties, onderhoud en schadeherstel. Wij halen uw scootmobiel bij u thuis op en brengen deze naar onze werkplaats, zodat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt met uw scootmobiel.

Bij Scootmobiel Amsterdam streven we ernaar om u de best mogelijke service te bieden. Wij willen dat u zorgeloos kunt genieten van uw scootmobiel, met de gemoedsrust dat wij achter onze producten staan en u ondersteunen in geval van eventuele problemen. Vertrouw op ons voor betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende after-sales service.